Novetats i Notícies

« Ves enrere

I Datathon UniversiDATA

I Datathon UniversiDATA

UniversiDATA ha posat en marxa un datathon per a reconéixer projectes de tractament de dades obertes basades en els datasets disponibles en el seu portal.
 
Amb aquesta iniciativa es busca no sols premiar el talent, sinó també promocionar els continguts que ofereixen i fomentar el seu ús, inspirant nous projectes gràcies a la difusió de casos de referència. A més, es tracta d'una oportunitat per a conéixer als seus reutilitzadors i entendre millor els seus objectius, reptes i necessitats. Una informació de valor que s'utilitzarà per a impulsar millores en la plataforma.
 
La convocatòria està oberta a qualsevol persona física major d'edat amb residència fiscal a la Unió Europea. Poden participar estudiants, desenvolupadors, investigadors o qualsevol ciutadà interessat en l'anàlisi de dades.
 
El termini d'inscripció ja està obert. Per a inscriure's cal emplenar el formulari disponible al final de l'espai web de la competició abans del 14 d'octubre de 2022.
 
Abans d'inscriure't et recomanem revisar tota la informació en les bases del concurs. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb els organitzadors. Pròximament s'habilitaran diversos canals perquè els participants puguen plantejar dubtes relatius no sols als procediments de la competició, sinó també als conjunts de dades de la plataforma.