Novetats i Notícies

« Ves enrere

Premis IV Desafiament Aporta

Premis IV Desafiament Aporta

La sessió de defensa dels prototips va tindre lloc el 18 d'octubre de 2021, en un format presencial. Els 10 finalistes van presentar al jurat les seues propostes per a impulsar millores en el sector de la salut i el benestar, sobre la base de dades obertes.

Els premiats:

  • Primer premi: HelpVoice!. L'objectiu d'aquest servei és ajudar a les persones majors utilitzant tècniques de reconeixement de veu basades en aprenentatge automàtic. Equip: Data Express, integrat per Sandra García, Antonio Ríos i Alberto Berenguer.
  • Segon premi: Enquesta de Morbiditat Hospitalària. Entorn web basat en les eines MERN, Python i Pentaho per a l'anàlisi i la visualització interactiva de les microdades de l'Enquesta de Morbiditat Hospitalària. Tant el codi com el producte final seran accessibles de manera oberta. Equip: Marc Coca Moreno.
  • Tercer premi: *RIAN, recomendador Intel·ligent d'Activitats i Nutrició. Projecte que sorgeix per a fomentar els hàbits saludables i combatre el sobrepés, l'obesitat, el sedentarisme i la mala nutrició entre xiquets i adolescents. És una aplicació dissenyada per a dispositius mòbils. Equip: RIAN Open Data Team, integrat per Jesús Noguera i Raúl Micharet.

Enllaç a la web oficial de la iniciativa.