Novetats i Notícies

« Ves enrere

Sessió presencial procés participatiu II Pla d’Acció de Govern Obert OGP Comunitat Valenciana:

Sessió presencial procés participatiu II Pla d’Acció de Govern Obert OGP Comunitat Valenciana:

La Comunitat Valenciana forma part de OGP Local des de juliol de 2022 i va elaborar un I Pla d'Acció en el qual es van assumir una sèrie de compromisos davant l'Aliança, a més de davant la ciutadania, el qual ja ha finalitzat.

Ara, la Generalitat, a través de la Direcció General de Transparència i Participació, inicia un procés de participació ciutadana amb l'objectiu d'elaborar l'II Pla d'Acció de Govern Obert de la Comunitat Valenciana 2023-2027, en el marc del programa OGP Local de l'Aliança de Govern Obert (Open Goverment Partenariat-OGP).

L'objectiu d'este Pla és que la ciutadania i les organitzacions de la societat civil formen part de la presa de decisions de l'Administració i que s'involucren en la creació de polítiques públiques en matèria de participació i transparència.

L'elaboració del pròxim Pla inclourà un procés de participació que constarà de 2 trobades presencials i 1 jornada final telemàtica de rendició de comptes, que seguiran la següent lògica:

  • Trobada participativa presencial 1 (27 de novembre, València), amb l'objectiu de definir la llista de compromisos que conformaran l'II Pla d'Acció.
  • Trobada participativa presencial 2 (11 de desembre, València), amb l'objectiu de caracteritzar els compromisos definits.
  • Jornada de rendició de comptes telemàtica del procés participatiu (el gener de 2024, data per determinar), amb l'objectiu de presentar els resultats de les Trobades i definir els elements de governança de l'II Pla d'Acció.

Es prega inscripció prèvia a través del següent Enllaç.

Més informació en gobiernoabierto@gva.es