Visualització de contingut web

Què es fa amb les dades obertes?

En aquesta pàgina es publiquen exemples d'aplicacions mòbils o visualitzacions realitzades a partir de dades públiques de la Generalitat. Contacte amb el Portal de Dades Obertes per a informar-nos sobre nous productes (APP, mapes i altres tipus de visualitzacions) que utilitzen les dades publicades al Portal.

« Ves enrere

Registre de Certificació Energètica d'Edificis - IVACE Energia

Registre de Certificació Energètica d'Edificis - IVACE Energia

 

 

 

 

 

 

El sector de l'edificació i el seu potencial estalvi d'energia són crucials en la nostra comunitat per a aconseguir els objectius energètics i mediambientals de la UE. Actualment la certificació energètica és el mecanisme oficial per a avaluar i comparar l'eficiència energètica i integració d'energies renovables en els nostres edificis.
 

 

En compliment del que s'estableix en l'article 40 de la llei 1/2022, de 13 d'abril, de la Genaralitat, de Transparència i Bon Govern i com a òrgan competent, IVACE publica les dades obertes en relació amb el registre dels certificats d'eficiència energètica en la Comunitat Valenciana amb l'objectiu d'ajudar a millorar el coneixement energètic del sector edificació.