Visualització de contingut web

Visualització de dades COVID-19

El Portal de Dades Obertes de la Generalitat posa a disposició de la ciutadania quatre representacions gràfiques de les principals dades publicades en el portal sobre l'evolució de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana.

Es presenten dos gràfics amb dades de la sèrie de casos amb proves diagnòstiques d'infecció activa positives, PDIA, per data de diagnòstic de laboratori i de la sèrie de persones mortes en la Comunitat Valenciana per COVID-19, per data de defunció. Les dades d'aquests gràfics estan actualitzats fins al 3 de desembre de 2023. Seleccione la variable que li interessa en el desplegable que apareix davall de cada gràfic: dades totals de la Comunitat Valenciana, per província, per gènere, per departament de salut.

A més es publiquen dues piràmides de població amb la distribució de casos positius i persones mortes per COVID-19 per grups d'edat i sexe de la població. Les dades d'aquestes representacions gràfiques s'han actualitzat diàriament fins al 31 de març de 2022.

En la part superior esquerra de tots els gràfics hi ha tres pestanyes: gràfic, dades i informació. En Dades disposa de les dades previsualitzades en una taula, l'URL del portal on es publiquen les dades originals i també el botó per a baixar el fitxer. La pestanya Info descriu les dades mostrades en el gràfic i les eines disponibles per a aprofitar millor els gràfics, com per exemple, l'opció per a descarregar la imatge.

Sèrie casos

Sèrie persones mortes

Pirámide casos

Pirámide personas fallecidas